Ralph Chester G. Macabinta

APPLYING FOR: Virtual Assistant

English - Common Errors

1. The show will begin _______ thirty minutes.

  • about
  • on
  • with
  • in

Answer: in

2. Daniel _______ never late for school.

  • aren't
  • are
  • is
  • can

Answer: is

3. Susan only has a _______ thank you notes left to write.

  • little
  • few
  • fewer
  • most

Answer: few

4. The hair salon will upgrade _______ chairs in two weeks.

  • they're
  • there
  • it's
  • their

Answer: their

5. Tina was _______ the London office before 2pm today.

  • suppose to calling
  • supposed
  • suppose to call
  • supposed to call

Answer: supposed to call

6. Kyle, _______ the windows please. It is too hot in here.

  • opened
  • opening
  • opens
  • open

Answer: open

7. Susan enjoys jogging, painting, swimming, and _______ .

  • to climbing mountains
  • climb mountains
  • the climbing of mountains
  • climbing mountains

Answer: climbing mountains

8. The manager needs someone _______ the file to the client immediately.

  • emailed
  • email
  • emailing
  • to email

Answer: to email

9. My mother _______ rather not open a new bank account.

  • should
  • can
  • has to
  • would

Answer: would

10. Takeshi _______ over nine kilometers yesterday.

  • runned
  • running
  • run
  • ran

Answer: ran

1. What is the invoice number for George Smith?

firstName lastName address city state zipCode invoiceNo datePaid
Julius Wiley 423 Shore Ln Arlington MA 49835 201704145 05/05
Amanda Smith 5436 North St Bethesda MD 23456 201704127 05/07
Thomas Lohr 52 Windsor Ln George AZ 23457 201704135 05/04
Samantha Jordan 5234 Dewey Rd Newport VA 74578 201704146 05/05
Evan Tolle 637 Charles St Annapolis MD 24578 201704195 05/03
Brenda Chen 623 Randolph Rd Elicott City MD 52347 201704113 05/02
Brenda Arnold 34 Bennion Rd Rockville UT 12354 201704127 05/07
William Paul 10862 Viers Mill Rd Cevy Chase WV 35789 201704128 05/02
George Smith 66347 East West Hwy Wheaton TN 23455 201704129 06/02
Lary Jones 63482 Sampson Rd New York City NY 67957 201404136 05/07
Leslie Patti 527 Ferrara Ave Savannah NC 23680 201704147 05/27
Julie Raymond 727 Connecticut Ave West Palm Beach FL 13490 201704130 05/13
Bill Reese 72479 Denfeld Rd Sarasota FL 45689 201704131 05/20
Carrie White 26 Bennion Rd Redfield MN 35679 201704132 05/13
Amanda Hill 6243 Claridge Rd Park City UT 34737 201704121 05/01
Michael Brown 2 Glorus PI Seattle WA 34579 201704122 05/17

Answer: 201704129

2. On what date was invoice number 201704132 paid?

firstName lastName address city state zipCode invoiceNo datePaid
Julius Wiley 423 Shore Ln Arlington MA 49835 201704145 05/05
Amanda Smith 5436 North St Bethesda MD 23456 201704127 05/07
Thomas Lohr 52 Windsor Ln George AZ 23457 201704135 05/04
Samantha Jordan 5234 Dewey Rd Newport VA 74578 201704146 05/05
Evan Tolle 637 Charles St Annapolis MD 24578 201704195 05/03
Brenda Chen 623 Randolph Rd Elicott City MD 52347 201704113 05/02
Brenda Arnold 34 Bennion Rd Rockville UT 12354 201704127 05/07
William Paul 10862 Viers Mill Rd Cevy Chase WV 35789 201704128 05/02
George Smith 66347 East West Hwy Wheaton TN 23455 201704129 06/02
Lary Jones 63482 Sampson Rd New York City NY 67957 201404136 05/07
Leslie Patti 527 Ferrara Ave Savannah NC 23680 201704147 05/27
Julie Raymond 727 Connecticut Ave West Palm Beach FL 13490 201704130 05/13
Bill Reese 72479 Denfeld Rd Sarasota FL 45689 201704131 05/20
Carrie White 26 Bennion Rd Redfield MN 35679 201704132 05/13
Amanda Hill 6243 Claridge Rd Park City UT 34737 201704121 05/01
Michael Brown 2 Glorus PI Seattle WA 34579 201704122 05/17

Answer: 05/13

3. Type in the item that appeared more than once in the list below.

item
526-2225-33578-5286
526-3225-33578-5286
526-3225-33778-5286
526-2225-33578-5286
526-2225-33558-5286

Answer: 526-2225-33578-5286

4. Type in the part number that was sold on February 4, 2017.

dateSold partNumber $USD
January 17, 2017 5371-56903-45673 $ 14.50
January 18, 2017 5951-56871-41264 $ 18.50
January 27, 2017 2456-56871-65466 $ 17.50
January 29, 2017 5489-46654-65452 $ 27.90
January 31, 2017 6248-68742-65465 $ 18.80
February 2, 2017 5498-65456-61237 $ 18.60
February 4, 2017 4578-65457-65418 $ 11.50
February 5, 2017 5647-98715-65471 $ 11.90
February 7, 2017 5487-98742-78213 $ 18.90
February 9, 2017 8742-65464-56465 $ 21.50

Answer: 4578-65457-65418

5. What is the cost of the part number that ends with 213? Enter the value including the currency symbol and decimal places.

dateSold partNumber $USD
January 17, 2017 5371-56903-45673 $14.50
January 18, 2017 5951-56871-41264 $18.50
January 27, 2017 2456-56871-65466 $17.50
January 29, 2017 5489-46654-65452 $27.90
January 31, 2017 6248-68742-65465 $18.80
February 2, 2017 5498-65456-61237 $18.60
February 4, 2017 4578-65457-65418 $11.50
February 5, 2017 5647-98715-65471 $11.90
February 7, 2017 5487-98742-78213 $18.90
February 9, 2017 8742-65464-56465 $21.50

Answer: $18.90

6. Locate the USER ID for Amanda Smith and type it below.

username userId recoveryPassword firstName lastName
jwiley@gmail.com 236135 Uasd3ZD Julius Wiley
asmith@gmail.com 236136 WSG23H Amanda Smith
thomasl@yahoo.com 236137 52KSJ4a Thomas Lohr
samjord@yahoo.com 236138 kdj$5ds Samantha Jordan
etolle35@gmail.com 236139 skjSKG3 Evan Tolle
brenchen@yahoo.com 236140 kjhW52D Brenda Chen
brenda.arnold@aol.com 236141 WEG42d7 Brenda Arnold
wpaul@gmail.com 236142 KSJE62 William Paul
georgesmith@yahoo.com 236143 Kxu6AT George Smit
lary.jones26@gmail.com 236144 HetD732 Lary Jones
leslie@patti.com 236145 HTcyu63 Leslie Patti
julier527@yahoo.com 236146 S523JDws Julie Raymond
bill.rese@gmail.com 236147 j634DFe6 Bill Reese
carriewhite623@yahoo.co.uk 236148 FR643d Carrie White
amanda.hill@gmail.com 236149 DSG634x Amanda Hill
mbrownm@gmail.com 236150 jgDT42 Michael Brown
newton.george@gmail.com 236151 SDGY2362 George Newton
swander.p16@aol.com 236152 643JDF32s Patrick Swander
melinda.duveric@gmail.com 236153 few6443S Melinda Durevic

Answer: 236136

7. Which of the following sets of numbers are NOT in sequential order?

item
357717, 357716, 357719
354328, 354329, 354330
635374, 635375, 635376
212297, 212298, 212299
557045, 557046, 557047
  • 357717, 357716, 357719
  • 354328, 354329, 354330
  • 635374, 635375, 635376
  • 212297, 212298, 212299
  • 557045, 557046, 557047

Answer: 357717, 357716, 357719

8. If the next item comes after Pointe Beaute, what is its Item #?

item# item
JMCT-7 Academic Wirint
JMCT-8 Jumbo #2
JMCT-9 General #2
JMCT-10 Mini 32
JMCT-11 Pointe Beaute

Answer: JMCT-12

9. Who lives on the same-named street (in a different town) as Carrie White?

firstName lastName address city state zipCode invoiceNo datePaid
Julius Wiley 423 Shore Ln Arlington MA 49835 201704145 05/05
Amanda Smith 5436 North St Bethesda MD 23456 201704127 05/07
Thomas Lohr 52 Windsor Ln George AZ 23457 201704135 05/04
Samantha Jordan 5234 Dewey Rd Newport VA 74578 201704146 05/05
Evan Tolle 637 Charles St Annapolis MD 24578 201704195 05/03
Brenda Chen 623 Randolph Rd Elicott City MD 52347 201704113 05/02
Brenda Arnold 34 Bennion Rd Rockville UT 12354 201704127 05/07
William Paul 10862 Viers Mill Rd Cevy Chase WV 35789 201704128 05/02
George Smith 66347 East West Hwy Wheaton TN 23455 201704129 06/02
Lary Jones 63482 Sampson Rd New York City NY 67957 201404136 05/07
Leslie Patti 527 Ferrara Ave Savannah NC 23680 201704147 05/27
Julie Raymond 727 Connecticut Ave West Palm Beach FL 13490 201704130 05/13
Bill Reese 72479 Denfeld Rd Sarasota FL 45689 201704131 05/20
Carrie White 26 Bennion Rd Redfield MN 35679 201704132 05/13
Amanda Hill 6243 Claridge Rd Park City UT 34737 201704121 05/01
Michael Brown 2 Glorus PI Seattle WA 34579 201704122 05/17

Answer: Brenda Arnold

10. Type in the part number of the most expensive part that was sold in February.

dateSold partNumber $USD
January 17, 2017 5371-56903-45673 $ 14.50
January 18, 2017 5951-56871-41264 $ 18.50
January 27, 2017 2456-56871-65466 $ 17.50
January 29, 2017 5489-46654-65452 $ 27.90
January 31, 2017 6248-68742-65465 $ 18.80
February 2, 2017 5498-65456-61237 $ 18.60
February 4, 2017 4578-65457-65418 $ 11.50
February 5, 2017 5647-98715-65471 $ 11.90
February 7, 2017 5487-98742-78213 $ 18.90
February 9, 2017 8742-65464-56465 $ 21.50

Answer: 8742-65464-56465

11. A customer with UserID 236139 calls in to recover their password. Type in the recovery password below exactly as it appears in the database.

username userId recoveryPassword firstName lastName
jwiley@gmail.com 236135 Uasd3ZD Julius Wiley
asmith@gmail.com 236136 WSG23H Amanda Smith
thomasl@yahoo.com 236137 52KSJ4a Thomas Lohr
samjord@yahoo.com 236138 kdj$5ds Samantha Jordan
etolle35@gmail.com 236139 skjSKG3 Evan Tolle
brenchen@yahoo.com 236140 kjhW52D Brenda Chen
brenda.arnold@aol.com 236141 WEG42d7 Brenda Arnold
wpaul@gmail.com 236142 KSJE62 William Paul
georgesmith@yahoo.com 236143 Kxu6AT George Smit
lary.jones26@gmail.com 236144 HetD732 Lary Jones
leslie@patti.com 236145 HTcyu63 Leslie Patti
julier527@yahoo.com 236146 S523JDws Julie Raymond
bill.rese@gmail.com 236147 j634DFe6 Bill Reese
carriewhite623@yahoo.co.uk 236148 FR643d Carrie White
amanda.hill@gmail.com 236149 DSG634x Amanda Hill
mbrownm@gmail.com 236150 jgDT42 Michael Brown
newton.george@gmail.com 236151 SDGY2362 George Newton
swander.p16@aol.com 236152 643JDF32s Patrick Swander
melinda.duveric@gmail.com 236153 few6443S Melinda Durevic

Answer: skjSKG3

12. Your company uses firstnamelastname@company.com as its standard format for creating email addresses. Which employee's email is incorrect?

item
morrisongyllenhaal@company.com
adewaleakinuoyeagbaje@company.com
scarlettjohansson@company.com
nicolacosterwaldau@company.com
  • Nikolaj Coster-Waldau
  • Scarlett Johansson
  • Morrison Gyllenhaal
  • Adewale Akinuoye-Agbaje

Answer: Nikolaj Coster-Waldau

13. What is the Contact email address of the user with the Date of Birth 1/20/2005?

last first dateOfBirth username contact termsOfService mailingList
Hunt Marly 10/23/2003 cyledger marly73@email.com Yes Yes
Noval Rashad 11/24/2002 drollash novakr@gmail.com Yes No
Vega George 1/20/2005 mudfilm georgieboy@yahoo.com Yes No
Nathen Jordan 11/22/2000 friskyflash nathen@outlook.com Yes Yes
Patterson Gabriel 3/20/1997 redracer gpatterson@gmail.com Yes No

Answer: georgieboy@yahoo.com

14. What should the SKU for Belle Dame Joie stilettos be?

brand category productName color size SKU
Microva running shoe Light Tom rd 9 M-RS-LT-RD-9
Vimbo house slipper CozieToes or M V-HS-CT-OR-M
Belle Dame stilleto Joie pk 8.5
Mountaineer boot StealTrap br 12 M-B-ST-BR-12
Cheeky Apple sandal Fleet gn 8.5 CA-S-F-GN-85

Answer: BD-S-J-PK-85

15. A publishing company uses the following codes for formats: HB = hardback, SB = softback, and EB = e-book. All books released after September 1, 2015 are required to have an e-book format. There is a mistake in the table below. Which title is not currently listed as having an e-book format but should?

Item # title ISBN releaseDate format
SHCTB-1 The Mystery of the Tapping Bugle 3-598-21500-1 April 28, 2013 HS, SB
SHBC-2 The Clue in the Basilisk 3-598-21501-2 June 7, 2014 HS, SB
QWG-3 The Quest of the Bard's Guild 3-598-21502-3 September 10, 2015 HS, SB
SFC-4 The Secret of the Crawling Finger 3-598-21502-4 March 13, 2016 SB, EB
SJC-5 The Sign of the Cracked Jeweler 3-598-21502-5 January 3, 2017 HB, EB

Answer: The Quest of the Bard's Guild

16. On what date was Brooke Wilson hired? Please write exact date. (MM/DD/YYYY)

Answer: 04/10/2008

17. What are the Total Hours worked by Jim Evans? Enter decimal answer only (0.0)

Answer: 80.0

18. What is Sara Hanover's MTD Employee Contribution? Enter the value including the currency symbol and decimal places

Answer: $300.00

19. What are the Total Earnings in this report for Sara Hanover and Kevin Jones? Enter the value including the currency symbol.

Applicant's answer: $4,462.50
Correct answers:
  • $4,875.00
  • $4875
  • $4,875

20. Which invoice number is a duplicate

firstName lastName address city state zipCode invoiceNo datePaid
Julius Wiley 423 Shore Ln Arlington MA 49835 201704145 05/05
Amanda Smith 5436 North St Bethesda MD 23456 201704127 05/07
Thomas Lohr 52 Windsor Ln George AZ 23457 201704135 05/04
Samantha Jordan 5234 Dewey Rd Newport VA 74578 201704146 05/05
Evan Tolle 637 Charles St Annapolis MD 24578 201704195 05/03
Brenda Chen 623 Randolph Rd Elicott City MD 52347 201704113 05/02
Brenda Arnold 34 Bennion Rd Rockville UT 12354 201704127 05/07
William Paul 10862 Viers Mill Rd Cevy Chase WV 35789 201704128 05/02
George Smith 66347 East West Hwy Wheaton TN 23455 201704129 06/02
Lary Jones 63482 Sampson Rd New York City NY 67957 201404136 05/07
Leslie Patti 527 Ferrara Ave Savannah NC 23680 201704147 05/27
Julie Raymond 727 Connecticut Ave West Palm Beach FL 13490 201704130 05/13
Bill Reese 72479 Denfeld Rd Sarasota FL 45689 201704131 05/20
Carrie White 26 Bennion Rd Redfield MN 35679 201704132 05/13
Amanda Hill 6243 Claridge Rd Park City UT 34737 201704121 05/01
Michael Brown 2 Glorus PI Seattle WA 34579 201704122 05/17

Answer: 201704127

21. Using the table below, select the statement that is true

billMonth currentReadType thermsUsed billingDays averageDailyUsage
05/01/2017 22.7 29 0.78
04/01/2017 86.5 30 2.88
03/01/2017 109.8 32 3.43
02/01/2017 102.6 29 3.54
01/01/2017 157.1 35 4.49
12/01/2016 90.5 33 2.74
11/01/2016 31 29 1.07
10/012/016 9.3 29 0.32
09/01/2016 10.4 30 0.35
08/01/2016 9.4 31 0.3
07/01/2016 11.4 30 0.38
06/01/2016 24.8 30 0.83
05/01/2016 44.7 31 1.44
  • The average daily usage in April 2017 was lower than the average daily usage in January 2017
  • The Therms used were the lowest in August 2016
  • The Therms used were the highest in February 2017
  • The average daily usage in April 2017 was lower than the average daily usage in December 2016

Answer: The average daily usage in April 2017 was lower than the average daily usage in January 2017

22. Enter the number or text in Row 14, Column E

Answer: 38258

23. Enter the number or text for Client 12 in March

Answer: 9356

24. Enter the number or text in Row 20, Column C

Answer: 2732

25. Enter the number or text for Client 4 in May

Answer: 29603

26. Enter the number or text in Row 7, Column A.

Answer: Client 6

27. You are putting together an expense report for your manager who just returned from a trip. Compare the stack of receipts on the left to the expense report on the right. Which of the following statements are true?

  • There are no errors
  • There are errors in row 3
  • There are errors in row 1
  • There are errors in row 1 & 2
  • There are errors in row 3 & 4
  • None of the above
Applicant's answer: There are errors in row 1 & 2
Correct answer: There are errors in row 3 & 4

28. What is Stephen Carroll's actual revenue, taking into consideration that his reported revenue on the spreadsheet below is $1.20 too high? Enter the value including the currency symbol.

id firstName lastName email revenue IPAddress IPAddress2
1 Margaret Oliver moliver0@a8.net $889.87 234.11.37.231 1f35:5a87:4e48:ef6a:1348:ba7b:56bb:716
2 Earl Schmidt eschmidt1@wikipedia.org $2,978.40 205.65.101.123 3a07:eaa7:ef12:c412:7a05:ab4a:627d:6594
3 Patricia Harrison pharrison2@java.com $4,804.63 243.182.180.60 e84f:ac5f:5fa3:a912:e605:e8d6:b2a1:3ed2
4 Donald Barnes dbarnes3@yahoo.jp $5,092.24 68.189.183.188 375:9c10:8636:5623:cbac:a4ec:25cc:3379
5 Bobby Carter bcarter4@diigo.com $3,204.03 87.249.246.36 a7c7:70ff:33e0:7b27:1ee5:eaad:8827:9d84
6 Ashley Ray aray5@multiply.com $7,509.74 48.235.201.91 3984:df7a:49af:d40d:b275:b080:4756:ff4c
7 Kathryn Knight kknight6@webedem.co.uk $5,383.59 34.181.0.26 2b1e:b1:3e9c:1d89:99b1:f29b:c9f2:9f2d
8 Theresa Bell tbell7@etsy.com $3,685.46 207.220.20.99 999:821c:9cda:a8df:92ff:5c63:631c:eedd
9 Samuel Johnson sjohnson8@ocn.ne.jp $2,375.16 183.79.60.66 39ed:2a87:8529:fd91:33a1:b194:e969:4da2
10 Stephen Carroll scarroll9@issuu.com $5,819.20 91.1.7.80 d0fb:618a:7982:633a:644c:dc17:d546:4f1a
11 Bruce West bwesta@google.co.jp $6,932.79 241.57.19.148 41fa:b1a1:2c0:2661:76b3:d082:8eea:4a34
12 Diane Snyder dsnyderb@ebay.co.uk $9,757.84 27.25.220.6 d100:e47a:9c92:be53:7d78:6b1c:507a:eb96
13 Eric Greene egreenec@mozilla.com $4,855.19 46.40.145.82 fbfa:2f23:3b67:8c8b:8a29:5f28:538a:cda3
14 Scott Pierce spierced@youtube.com $3,451.43 168.97.182.75 ad4d:652f:d2df:90f8:9b1c:7e2d:a678:7832
15 Jane Price jpricee@shinystat.com $337.23 160.95.68.125 f180:baed:4a98:adee:611d:523d:bc98:f9cf
16 Irene Gomez igomezf@techcrunch.com $1,313.06 101.137.23.190 921a:8af7:27d:da67:6ee6:6fe7:2e04:7aa7
17 Lori Fernandez lfernandezg@ovh.net $4,439.45 117.195.121.36 71bd:5b5c:a80c:9f0e:fd6f:5fb5:9a8b:9a8b:c692
18 George Hicks ghicksh@usatoday.com $5,982.53 239.189.202.153 fe61:616b:5dd8:29dd:40ea:f966:fb3a:8c1b
19 Judy Payne jpaynei@jugem.jp $8,156.56 116.254.35.156 aa6a:14bf:de26:6f9e:3748:9ddb:5d1d:acb5
20 Norma Little nlittlej@desdev.cn $2,174.41 120.43.184.122 de2:1a07:ae22:d6b7:7b56:86b3:35d3:489e

Answer: $5,818.00

29. There is a typo in Judy's last name. The "y" should be replaced with an "i." There is also no "i" after her last name in her email address. Please provide her updated email address.

id firstName lastName email revenue IPAddress IPAddress2
1 Margaret Oliver moliver0@a8.net $889.87 234.11.37.231 1f35:5a87:4e48:ef6a:1348:ba7b:56bb:716
2 Earl Schmidt eschmidt1@wikipedia.org $2,978.40 205.65.101.123 3a07:eaa7:ef12:c412:7a05:ab4a:627d:6594
3 Patricia Harrison pharrison2@java.com $4,804.63 243.182.180.60 e84f:ac5f:5fa3:a912:e605:e8d6:b2a1:3ed2
4 Donald Barnes dbarnes3@yahoo.jp $5,092.24 68.189.183.188 375:9c10:8636:5623:cbac:a4ec:25cc:3379
5 Bobby Carter bcarter4@diigo.com $3,204.03 87.249.246.36 a7c7:70ff:33e0:7b27:1ee5:eaad:8827:9d84
6 Ashley Ray aray5@multiply.com $7,509.74 48.235.201.91 3984:df7a:49af:d40d:b275:b080:4756:ff4c
7 Kathryn Knight kknight6@webedem.co.uk $5,383.59 34.181.0.26 2b1e:b1:3e9c:1d89:99b1:f29b:c9f2:9f2d
8 Theresa Bell tbell7@etsy.com $3,685.46 207.220.20.99 999:821c:9cda:a8df:92ff:5c63:631c:eedd
9 Samuel Johnson sjohnson8@ocn.ne.jp $2,375.16 183.79.60.66 39ed:2a87:8529:fd91:33a1:b194:e969:4da2
10 Stephen Carroll scarroll9@issuu.com $5,819.20 91.1.7.80 d0fb:618a:7982:633a:644c:dc17:d546:4f1a
11 Bruce West bwesta@google.co.jp $6,932.79 241.57.19.148 41fa:b1a1:2c0:2661:76b3:d082:8eea:4a34
12 Diane Snyder dsnyderb@ebay.co.uk $9,757.84 27.25.220.6 d100:e47a:9c92:be53:7d78:6b1c:507a:eb96
13 Eric Greene egreenec@mozilla.com $4,855.19 46.40.145.82 fbfa:2f23:3b67:8c8b:8a29:5f28:538a:cda3
14 Scott Pierce spierced@youtube.com $3,451.43 168.97.182.75 ad4d:652f:d2df:90f8:9b1c:7e2d:a678:7832
15 Jane Price jpricee@shinystat.com $337.23 160.95.68.125 f180:baed:4a98:adee:611d:523d:bc98:f9cf
16 Irene Gomez igomezf@techcrunch.com $1,313.06 101.137.23.190 921a:8af7:27d:da67:6ee6:6fe7:2e04:7aa7
17 Lori Fernandez lfernandezg@ovh.net $4,439.45 117.195.121.36 71bd:5b5c:a80c:9f0e:fd6f:5fb5:9a8b:9a8b:c692
18 George Hicks ghicksh@usatoday.com $5,982.53 239.189.202.153 fe61:616b:5dd8:29dd:40ea:f966:fb3a:8c1b
19 Judy Payne jpaynei@jugem.jp $8,156.56 116.254.35.156 aa6a:14bf:de26:6f9e:3748:9ddb:5d1d:acb5
20 Norma Little nlittlej@desdev.cn $2,174.41 120.43.184.122 de2:1a07:ae22:d6b7:7b56:86b3:35d3:489e
Applicant's answer: jpayne@jugem.jp
Correct answer: jpaine@jugem.jp

30. What is Lori Fernandez's ip_address2?

id firstName lastName email revenue IPAddress IPAddress2
1 Margaret Oliver moliver0@a8.net $889.87 234.11.37.231 1f35:5a87:4e48:ef6a:1348:ba7b:56bb:716
2 Earl Schmidt eschmidt1@wikipedia.org $2,978.40 205.65.101.123 3a07:eaa7:ef12:c412:7a05:ab4a:627d:6594
3 Patricia Harrison pharrison2@java.com $4,804.63 243.182.180.60 e84f:ac5f:5fa3:a912:e605:e8d6:b2a1:3ed2
4 Donald Barnes dbarnes3@yahoo.jp $5,092.24 68.189.183.188 375:9c10:8636:5623:cbac:a4ec:25cc:3379
5 Bobby Carter bcarter4@diigo.com $3,204.03 87.249.246.36 a7c7:70ff:33e0:7b27:1ee5:eaad:8827:9d84
6 Ashley Ray aray5@multiply.com $7,509.74 48.235.201.91 3984:df7a:49af:d40d:b275:b080:4756:ff4c
7 Kathryn Knight kknight6@webedem.co.uk $5,383.59 34.181.0.26 2b1e:b1:3e9c:1d89:99b1:f29b:c9f2:9f2d
8 Theresa Bell tbell7@etsy.com $3,685.46 207.220.20.99 999:821c:9cda:a8df:92ff:5c63:631c:eedd
9 Samuel Johnson sjohnson8@ocn.ne.jp $2,375.16 183.79.60.66 39ed:2a87:8529:fd91:33a1:b194:e969:4da2
10 Stephen Carroll scarroll9@issuu.com $5,819.20 91.1.7.80 d0fb:618a:7982:633a:644c:dc17:d546:4f1a
11 Bruce West bwesta@google.co.jp $6,932.79 241.57.19.148 41fa:b1a1:2c0:2661:76b3:d082:8eea:4a34
12 Diane Snyder dsnyderb@ebay.co.uk $9,757.84 27.25.220.6 d100:e47a:9c92:be53:7d78:6b1c:507a:eb96
13 Eric Greene egreenec@mozilla.com $4,855.19 46.40.145.82 fbfa:2f23:3b67:8c8b:8a29:5f28:538a:cda3
14 Scott Pierce spierced@youtube.com $3,451.43 168.97.182.75 ad4d:652f:d2df:90f8:9b1c:7e2d:a678:7832
15 Jane Price jpricee@shinystat.com $337.23 160.95.68.125 f180:baed:4a98:adee:611d:523d:bc98:f9cf
16 Irene Gomez igomezf@techcrunch.com $1,313.06 101.137.23.190 921a:8af7:27d:da67:6ee6:6fe7:2e04:7aa7
17 Lori Fernandez lfernandezg@ovh.net $4,439.45 117.195.121.36 71bd:5b5c:a80c:9f0e:fd6f:5fb5:9a8b:c692
18 George Hicks ghicksh@usatoday.com $5,982.53 239.189.202.153 fe61:616b:5dd8:29dd:40ea:f966:fb3a:8c1b
19 Judy Payne jpaynei@jugem.jp $8,156.56 116.254.35.156 aa6a:14bf:de26:6f9e:3748:9ddb:5d1d:acb5
20 Norma Little nlittlej@desdev.cn $2,174.41 120.43.184.122 de2:1a07:ae22:d6b7:7b56:86b3:35d3:489e

Answer: 71bd:5b5c:a80c:9f0e:fd6f:5fb5:9a8b:c692

31. Diane Snyder's ip_address got mixed up with Earl Schmidt's. What is Earl's ip_address?

id firstName lastName email revenue IPAddress IPAddress2
1 Margaret Oliver moliver0@a8.net $889.87 234.11.37.231 1f35:5a87:4e48:ef6a:1348:ba7b:56bb:716
2 Earl Schmidt eschmidt1@wikipedia.org $2,978.40 205.65.101.123 3a07:eaa7:ef12:c412:7a05:ab4a:627d:6594
3 Patricia Harrison pharrison2@java.com $4,804.63 243.182.180.60 e84f:ac5f:5fa3:a912:e605:e8d6:b2a1:3ed2
4 Donald Barnes dbarnes3@yahoo.jp $5,092.24 68.189.183.188 375:9c10:8636:5623:cbac:a4ec:25cc:3379
5 Bobby Carter bcarter4@diigo.com $3,204.03 87.249.246.36 a7c7:70ff:33e0:7b27:1ee5:eaad:8827:9d84
6 Ashley Ray aray5@multiply.com $7,509.74 48.235.201.91 3984:df7a:49af:d40d:b275:b080:4756:ff4c
7 Kathryn Knight kknight6@webedem.co.uk $5,383.59 34.181.0.26 2b1e:b1:3e9c:1d89:99b1:f29b:c9f2:9f2d
8 Theresa Bell tbell7@etsy.com $3,685.46 207.220.20.99 999:821c:9cda:a8df:92ff:5c63:631c:eedd
9 Samuel Johnson sjohnson8@ocn.ne.jp $2,375.16 183.79.60.66 39ed:2a87:8529:fd91:33a1:b194:e969:4da2
10 Stephen Carroll scarroll9@issuu.com $5,819.20 91.1.7.80 d0fb:618a:7982:633a:644c:dc17:d546:4f1a
11 Bruce West bwesta@google.co.jp $6,932.79 241.57.19.148 41fa:b1a1:2c0:2661:76b3:d082:8eea:4a34
12 Diane Snyder dsnyderb@ebay.co.uk $9,757.84 27.25.220.6 d100:e47a:9c92:be53:7d78:6b1c:507a:eb96
13 Eric Greene egreenec@mozilla.com $4,855.19 46.40.145.82 fbfa:2f23:3b67:8c8b:8a29:5f28:538a:cda3
14 Scott Pierce spierced@youtube.com $3,451.43 168.97.182.75 ad4d:652f:d2df:90f8:9b1c:7e2d:a678:7832
15 Jane Price jpricee@shinystat.com $337.23 160.95.68.125 f180:baed:4a98:adee:611d:523d:bc98:f9cf
16 Irene Gomez igomezf@techcrunch.com $1,313.06 101.137.23.190 921a:8af7:27d:da67:6ee6:6fe7:2e04:7aa7
17 Lori Fernandez lfernandezg@ovh.net $4,439.45 117.195.121.36 71bd:5b5c:a80c:9f0e:fd6f:5fb5:9a8b:9a8b:c692
18 George Hicks ghicksh@usatoday.com $5,982.53 239.189.202.153 fe61:616b:5dd8:29dd:40ea:f966:fb3a:8c1b
19 Judy Payne jpaynei@jugem.jp $8,156.56 116.254.35.156 aa6a:14bf:de26:6f9e:3748:9ddb:5d1d:acb5
20 Norma Little nlittlej@desdev.cn $2,174.41 120.43.184.122 de2:1a07:ae22:d6b7:7b56:86b3:35d3:489e
Applicant's answer: 205.65.101.123
Correct answer: 27.25.220.6

1. What is the correct designation for this service?

UNIQUE AUTO SPA
We provide mobile auto detailing and fleet service at your home. We are the best in Atlanta, GA. We also detail boats, RVs, and private jets.
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language

Answer: Service not offered on BA4Y

2. What is the correct designation for this service?

JOSE’S INTERIOR DESIGN
I am an interior designer and building construction consultant based in Nairobi Kenya, I push my limit to get the best time frame, I’ve designed and consulted over a 100+ projects.
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language

Answer: Outside US

3. What is the correct designation for this service?

UNIQUE AUTO SPA
We provide mobile auto detailing and fleet service at your home. We are the best in Atlanta, GA. We also detail boats, and private jets.
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language

Answer: Service not offered on BA4Y

4. What is the correct designation for this service?

THE BEDROOM STORE
The Bedroom Store is locally owned and has served the St.Louis area over 35 years. We promise to provide the highest quality, best selection, pricing and delivery on mattresses from Sertia iComfort, iSeries, Tempur-Pedic, Broyhill and Thomasville, and we guarantee you are 100% satisfied with your purchase. Our sleep experts have the tools and knowledge to guide you through your selection of a new mattress. The Sleep Metrics Diagnostic test, available exclusively at The Bedroom Store, is a great tool to help find the right mattress for you. The Bedroom Store also offers many quality bedroom sets, both adult, youth, contemporary and traditional
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language

Answer: Yes, this is appropriate

5. What is the correct designation for this service?

CAMERON STEPP
My name is Camerron Stepp. I am 16 years old. If you hire me, I will do the job to the best of my ability. I do yard work at my own house so I know how it’s done. I have been doing yard work since I was 10. I am currently a lifeguard during the summer so I will have to work around that schedule. I am a hard worker and won’t stop until the job is done right.
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language

Answer: Service Provider is a minor

6. What is the correct designation for this service?

NONE
NONE FOR NOW NONE FOR NOW NONE NONE NONE NONE NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language

Answer: It’s Scammy

7. What is the correct designation for this service?

TOPLESS BARTENDING DOLLS
Topless Bartenders Providing sexy class upscale Bartending Services for Birthday parties, Bachelor’s party, and Private events. This service is very professional. Serious inquiries only San Francisco Bay Area.
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language

Answer: Inappropriate (sexual or profane language)

8. What is the correct designation for this service?

THE HOLLYWOOD MEN, INC.
The Hollywood Men is the best and only upscale male exotic revue for ladies in Southern California. We have shows every Friday and Saturday night at the Highlands nightclub in Hollywood, located in the Hollywood and Highland Entertainment complex and right next to the Kodak theatre.
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language

Answer: Inappropriate (sexual or profane language)

9. What is the correct designation for this service?

SERGIO THE CLEANER
If you need a helping hand to clean or need someone to clean, I am willing to clean and work. Just call my phone and that’s it. I’ll answer immediately. I’m a hard worker. I am motivated, respectful, responsible, and a quick learner. I speak english and Spanish.
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language

Answer: Yes, this is appropriate

10. What is the correct designation for this service?

MARA ADLER-O’ KELLY SOPRANO
I am flexible, open-minded singer with a promise to deliver beauty and expression for your next event.
  • Yes, this is appropriate
  • Not a Service
  • Service not offered on BA4Y
  • Barter Service
  • Duplicate
  • Test Service
  • It’s Scammy
  • Service Provider is a minor
  • Third Party Service
  • Lending Service
  • Inappropriate (sexual or profane language)
  • Outside US
  • Service Post in Foreign Language
Applicant's answer: Not a Service
Correct answer: Yes, this is appropriate

1. Can you give me a [ballpark] number for sales this month?

  • very approximate
  • very large
  • completely false

Answer: very approximate

2. Almost everybody got high scores on the test, but Mary really [stood out].

  • chose not to do the test
  • got a higher score than someone
  • left the test early
  • got the highest score

Answer: got the highest score

3. I can't understand why she did that, it just [doesn't add up].

  • isn't mathematics
  • adds incorrectly
  • doesn't make sense
  • doesn't calculate

Answer: doesn't make sense

4. What time do you [get in] after work?

  • have tea
  • eat supper
  • arrive home
  • rest

Answer: arrive home

5. I can't [make out] his signature.

  • read
  • find
  • copy
  • learn

Answer: read

6. We're [fed up] with the bad weather.

  • safely prepared
  • full of
  • unhappy with
  • interested in

Answer: unhappy with

7. He's going to [take up] golf.

  • stop playing
  • improve playing
  • enjoy playing
  • start playing

Answer: start playing

8. Can u [give me a hand]?

  • pick me up
  • take my hand
  • help me
  • give a round of applause

Answer: help me

9. I prefer [face to face] meeting.

  • confrontational
  • in-person
  • video conference
  • interesting

Answer: in-person

10. The company's phone is [ringing off the hook].

  • ringing inconsistently
  • broken
  • ringing constantly
  • ringing while disabled

Answer: ringing constantly

11. The situation is getting [out of hand]

  • handled manually
  • expensive
  • hard to control
  • handled automatically

Answer: hard to control

12. She just joined the company; you should [keep an eye on] her

  • consider dating
  • observe passively
  • supervise directly
  • look at

Answer: observe passively

13. Are you going to [run that past] Peter?

  • ignore
  • bypass
  • speed up the process
  • get feedback

Answer: get feedback